Rullegardiner

Rullegardiner som er skræddersyet i dansk kvalitet

Rullegardiner er et klassisk Faber produkt

Faber rullegardiner er den ideelle løsning til din indretning, hvis du går efter et stramt og moderne udtryk i dit hjem. Vores kollektion indeholder et væld af unikke danske design i både klassiske farver og med moderigtige strukturer. Desuden forhandler vi spændende trendstoffer med flotte mønstre og et udvalg af stærke farver, der kan give dit hjem et nyt udtryk. 

Bliv inspireret nedenfor af vores flotte rullegardiner, vælg en farvorit og køb dit rullegardin idag hos din Faber forhandler.

Rullegardin til mørklægning

Vågner du, når solen skinner ind af vinduet om morgenen? Eller har du brug for at skærme for lyset, når du skal se film i fjernsynet? Så tag et kig på vores moderne rullegardiner med mørklægningseffekt. Vi har et udvalg af både mørke og lyse mørklægningsgardiner samt stoffer med unikke mønstre, så du kan finde netop det gardin, der matcher looket i dit hjem. 

Ønsker du i stedet et rullegardin, hvor du får lyset ind og skærmer for indkig, samtidig med at du stadig kan fornemme, hvad der foregår udenfor? Så kan du overveje et af vores rullegardiner i transparent eller semi-transparent stof, der lader lyset komme ind og samtidig giver dig lidt privatliv. 

Lette ensfarvede gardiner eller sprælske og farvemættede mønstre? Bestil et gardin i netop det stof, der understreger din personlige stil.

Faber rullegardiner med eksklusiv frontprofil

Faber rullegardiner er unikke med intense farver og høj kvalitet. Sammen med dit gardin får du en eksklusiv frontprofil, der smukt skjuler gardinet, når det er rullet op. Det giver et elegant helhedsindtryk uden den store gardinrulle, som mange rullegardiner ellers giver, når de er rullet op. 

Har du overvejet et rullegardin med motor, men tøvet ved tanken om de mulige støjgener? Faber rullegardiner har en særlig støjsvag betjening samt en optimal bremseevne, så selv store gardiner bliver i den position, du ønsker.

Hvis du ønsker et rullegardin, kan det desuden tilpasses med dekorationsbånd eller et lækkert nedtræk. Kontakt din forhandler og hør mere.

Rullegardiner til børneværelset

Glæde har været inspirationskilden til vores kollektion af gardiner til børneværelset. Skab stemning og energi med vores rullegardiner i transparente, tætvævede eller mørklæggende stoffer med kulørte farver og udtryk til de mindste og de større børn. 

Tag et kig på vores udvalg og lad eventuelt ungerne være med til at vælge, hvilket udtryk de foretrækker.

Inspiration til dig!

Rullegardiner er et klassisk produkt - Indret dit hjem med smukke, enkle samt elegante gardiner. De mange tilvalgsmuligheder gør, at du kan sætte dit helt eget personlige præg.

Rullegardiner til børneværelset - Udsigt til drømme

Lad Faber rullegardiner flytte ind i børneværelset. Vi kommer med fantastiske fabeldyr, blomsterregn og motordrømme. Lad rullegardinerne være med til at fortælle historier om hvem der bor i værelset. Dit vindue er din udsigt og med vores rullegardiner til børneværelset, er der udsigt til en verden af børnedrømme - også selvom rullegardinet er rullet ned.

Rullegardiner fås bl.a. i følgende farver og mønstre

Se vores store udvalg af rullegardins farver hos din Faber forhandler og lad Faber eksperten hjælpe med at finde den perfekte løsning til dig.