Plissegardiner

Skræddersyet plissegardiner i følgende stoffer


Hvis du leder efter den ideelle kombination af det funktionelle og dekorative gardin, så er Faber plissegardiner i dansk design et oplagt valg, der passer perfekt ind i den moderne indretning. 

Vi fører blandt andet plissegardiner i sorte og grå nuancer, brune toner fra nougat til chokolade og friske farver som jadegrøn og syrlig gul. Se vores store udvalg og find din nærmeste forhandler her på vores hjemmeside. 

Skift til plissegardiner og giv dit hjem et helt nyt look med en beskeden investering.

Plissegardin med papireffekt

Fabers klassiske plissegardin i en nærmest orientalsk papireffekt giver et elegant pift til dit hjem. Gardinet ser fint og nærmest skrøbeligt ud med sit transparente look, men er i virkeligheden slidstærkt og lavet af 100% polyester.

Flotte plissegardiner til specialvinduer

Vinduer i specielle størrelser eller udformninger kan i nogle tilfælde give udfordringer, når det kommer til valget af gardiner. Vores plissegardiner er super fleksible og kan monteres i de mest specielle typer vinduer såsom skråvinduer, små vinduer i døre, buede vinduer og meget mere. 

Vi har et væld af specialmodeller, der kan tilpasses netop dine vinduestyper.

Find forhandler af Faber plissegardiner

Se vores store udvalg af forhandlere, hvor du kan opleve vores gardiner og få yderligere rådgivning om, hvilke gardiner der er optimale for dit hjem og dine behov for afskærmning. Faber plissegardiner forhandles over hele landet, hvor dygtige medarbejdere står klar til at vejlede dig i valget af de helt rigtige gardiner alt efter typen af rum og vinduer, dit ønske til stoffets materiale, udtryk og meget mere.

Faber er Danmarks førende producent af rullegardiner, lamelgardiner, plissegardiner, markiser mv. Vores designere udvikler konstant nye moderigtige og klassiske farver og mønstre, der repræsenterer dansk design af høj kvalitet.