Plissegardiner

Plissegardiner som er skræddersyet i dansk kvalitet

Plissegardin - En let løsning

Hvis du leder efter den ideelle kombination af det funktionelle og dekorative gardin, så er Faber plissegardiner i dansk design et oplagt valg, der passer perfekt ind i den moderne indretning. 

Vi fører blandt andet plissegardiner i sorte og grå nuancer, brune toner fra nougat til chokolade og friske farver som jadegrøn og syrlig gul. Se vores store udvalg og find din nærmeste forhandler her på vores hjemmeside. 

Skift til plissegardiner og giv dit hjem et helt nyt look med en beskeden investering.

Plissegardin med papireffekt

Fabers klassiske plissegardin i en nærmest orientalsk papireffekt giver et elegant pift til dit hjem. Gardinet ser fint og nærmest skrøbeligt ud med sit transparente look, men er i virkeligheden slidstærkt og lavet af 100% polyester.

Flotte plissegardin til specialvinduer

Vinduer i specielle størrelser eller udformninger kan i nogle tilfælde give udfordringer, når det kommer til valget af gardiner. Vores plissegardiner er super fleksible og kan monteres i de mest specielle typer vinduer såsom til skråvinduer, små vinduer i døre, buede vinduer og meget mere. 

Vi har et væld af specialmodeller, der kan tilpasses netop dine vinduestyper.

Smarte og enkelte løsninger

Der er et hav af muligheder, når vi taler om plissegardiner. Vi har mange forskellige modeller, som kan dække mange forskellige behov.

Træt af betjeningsnoren som hænger i vindueskarmen; så er Faber SmartCord® løsningen, da betjeningssnorerne altid har samme længde, uanset om gardinet er trukket op eller ned - Dette sker ved hjælp af et pumpesystem.

Generelt træt af betjeningssnore, som egentlig mere hænger i vejen; så er Faber BB24 en mulighed, da dette gardin betjenes ved et træk i grebet, som sidder på selve listen og derved køres gardinet med lethed til der, hvor behovet måtte være.

Mixet der giver karakter! Ønskes flere behov dækket ved et enkelt gardin, så har Faber også løsningen, vi tilbyder nemlig 2 gardinet i ét. Her sammensættes designs efter behov f.eks. mørklægning med transparent stof, insektnet med transparent stof, eller flotte designs med ensfarvet stof - Hvis det ønskes, kan gardinet give mulighed for delvis mørklægning og ændre rummets udtryk og stemning efter behov - Mulighederne er mange. 

 

 

Faber er Danmarks førende producent af rullegardiner, lamelgardiner, plissegardiner, markiser mv. Vores designere udvikler konstant nye moderigtige og klassiske farver og mønstre, der repræsenterer dansk design af høj kvalitet.
Klik her, og få besøg af en forhandler

Smarte løsninger til dig!

Mixet, der giver karakter!
Vov dig ud i et mix af designs og få to gardiner i ét.

Det unikke ved Faber plissegardiner er, at du har mulighed for at designe dit helt eget personlige gardin samt finde den perfekte løsning, så det passer perfekt ind i din boligindretning.

Plissegardiner fås bl.a. i følgende farver og mønstre

Se vores store udvalg hos din Faber forhandlere, hvor du kan opleve vores gardiner og få yderligere rådgivning om, hvilke gardiner og farver der er den bedste løsning for dit hjem.