Persienner

Skræddersyet persienner i følgende lameller


Hos Faber har vi gennem årtier leveret persienner og gardinløsninger i høj kvalitet til det danske marked. Faber persienner har en særlig udstråling, og de har længe været et populært valg blandt de af vores kunder, der ønsker effektiv solafskærmning kombineret med et effektivt og enkelt design. 

Se de forskellige farvenuancer og vælg mellem lameller i to forskellige bredder: 25 mm og 50 mm samt med forskellige stigebånd. 

Bestil din persienne hos en af vores forhandlere og glæd dig til at opleve, hvordan den rette farve kan underbygge din stil eller ændre rummets stemning, uden at du behøver at købe nye møbler.

Persienne med mange muligheder

Mulighederne er som du kan se mange, når du vælger en Faber persienne til dit hjem. Vi skræddersyr lamellerne, så de er ikke kun forbeholdt vinduer i standardstørrelse. Har du vinduer i særlig størrelse eller facon, så kontakt din lokale forhandler og hør mere om mulighederne for at vælge Faber kvalitetspersienner til dit hjem eller til kontoret.

Persienner i topkvalitet – også til skrå vinduer

Hos Faber er kvaliteten helt i top. Det kan mærkes allerede, når du drejer på drejestangen til dine nye persienner, som du let og fleksibelt kan justere efter mængden af dagslys. 

Når du vælger lameller i metal, så får du førsteklasses kvalitetslameller fra Faber. Hvis persienner passer til din smag og dit hjem, så tøv ikke med at kontakte en af vores forhandlere og få deres bedste tilbud på din nye løsning til at regulere indkig og lysindfald og skabe stemning i dit hjem.

Tillykke med din nye persienne

Nye persienner kan gøre en gigantisk forskel – både ved valg af farve og bredde. Skab et personligt udtryk med Faber persienner og glæd dig til at få komplimenter fra omgivelserne. De velvalgte Faber persienner er

prikken over i’et i et rum, der savner udtryk og funktionalitet. Benyt muligheden og bestil en persienne, der omfavner lokalet og gør det til et rart sted at være. 

Kontakt din Faber forhandler og tag en snak om de mange muligheder. Herved er du sikret en Faber persienne, der lever op til dine forventninger og mere til! Du finder din nærmeste forhandler via denne hjemmeside.