Persienner

Persienner som er skræddersyet i dansk kvalitet

Persienner der passer

 

Retro vil nogle mene, men hos Faber kalder vi det godt håndværk!
Hos Faber har vi gennem årtier leveret persienner og gardinløsninger i høj kvalitet til det danske marked. Faber persienner har en særlig udstråling, og de har længe været et populært valg blandt de af vores kunder, der ønsker effektiv solafskærmning kombineret med et effektivt og enkelt design. 

Vi kan med stolthed fortælle, at vi i mere end 30 år har produceret skræddersyede persienner. Vi har med tiden kræset om detaljerne, så gardinet ser eksklusivt og lækkert ud samtidig med, at det har beholdt den gode kvalitet.

Bestil din persienne hos en af vores forhandlere og glæd dig til at opleve, hvordan den rette farve kan underbygge din stil eller ændre rummets stemning, uden at du behøver at købe nye møbler.

Persienne med mange muligheder

Mulighederne er som du kan se mange, når du vælger en Faber persienne til dit hjem. Vi skræddersyr lamellerne, så de er ikke kun forbeholdt vinduer i standardstørrelse. Se nogle af de forskellige farvenuancer og vælg mellem lameller i forskellige bredder: 25 mm, 35 mm og 50 mm samt med forskellige stigebånd. Har du vinduer i særlig størrelse eller facon, så kontakt din lokale forhandler og hør mere om mulighederne for at vælge Faber kvalitetspersienner til dit hjem eller til kontoret.

Persienner i topkvalitet – også til skrå vinduer

Hos Faber er kvaliteten helt i top. Det kan mærkes allerede, når du drejer på drejestangen til dine nye persienner, som du let og fleksibelt kan justere efter mængden af dagslys. 

Når du vælger lameller i metal, så får du førsteklasses kvalitetslameller fra Faber. Hvis persienner passer til din smag og dit hjem, så tøv ikke med at kontakte en af vores forhandlere og få deres bedste tilbud på din nye løsning til at regulere indkig og lysindfald og skabe stemning i dit hjem.

Persienne - den klassiske stil

Nye persienner kan gøre en gigantisk forskel – både ved valg af farve og bredde. Skab et personligt udtryk med Faber persienner og glæd dig til at få komplimenter fra omgivelserne. De velvalgte Faber persienner er prikken over i’et i et rum, der savner udtryk og funktionalitet. Benyt muligheden og bestil en persienne, der omfavner lokalet og gør det til et rart sted at være. 

Kontakt din Faber forhandler og tag en snak om de mange muligheder. Herved er du sikret en Faber persienne, der lever op til dine forventninger og mere til! Du finder din nærmeste forhandler via denne hjemmeside.

Klik her, og få besøg af en forhandler

Skab din helt egen stemning!

Naturlig ro med tidsløse klassikere! Indret med Faber persienner i afdæmpede farver, som kan være med til at give ro i sjælen - gør dit rum personligt. Kunsten er at finde de perfekte løsninger til netop dit hjem. Derfor er vores professionelle Faber forhandlere altid klar med den bedste vejledning til dig!

Design dit gardin!

De mange tilvalgsmuligheder gør det muligt for dig at give gardinet sit helt personlige præg og derved helt unikt. Se vores udvalg hos din Faber ekspert. 

Persienner fås bl.a. i følgende farver

Se vores store udvalg af persienne farver hos din Faber forhandler og lad Faber eksperten hjælpe med at finde den perfekte løsning til dig.