Panelgardiner

Skræddersyet panelgardiner i følgende stoffer

Hos Faber har vi årtiers erfaring med at producere en komplet serie af gardiner og markiser til solafskærmning. Panelgardinet er et fleksibelt gardin, som du både kan bruge til de store vinduespartier og som skydedør, som forhæng eller som en rumopdeler.

Vælg panelgardiner for et enkelt og moderne look, hvor du fleksibelt kan forskyde gardinet efter dit behov for lysindfald. Se vores udvalg, find inspiration til din indretning og bestil direkte hos en af vores mange forhandlere.

Panelgardin med fleksible designmuligheder

Dine panelgardiner består af paneler i stof, som frit kan sammensættes i utallige variationer. Du kan selv vælge, om du ønsker et gardin med samme farve eller mønstre på alle paneler, eller om du vil skabe et unikt og personligt design ved at kombinere paneler med stof i forskellige strukturer, mønstre, farver eller gennemsigtighed.

Bredden på panelerne vælger du selv. Bland panelgardiner efter din egen personlige smag og indretningsstil uden at det koster dig ekstra. 

Det er muligt at montere dit panelgardin som ét sammenhængende gardin, som du kan betjene med stang eller snor. Eller du kan lade panelerne være opdelt, så du enkeltvis kan trække dem til side.  


Find inspiration her på hjemmesiden eller kontakt din forhandler og hør mere om de mange muligheder for indretning med panelgardiner.

Panelgardiner til private og virksomheder

Vores panelgardiner er populære hos både private kunder samt i miljøer, der blandt andet benytter gardinets mulighed for at afskærme for indkig til private møder.

Kontakt din nærmeste forhandler og få en god pris på dine panelgardiner – uanset om du blot skal bruge et enkelt gardin til et mindre vindue, eller om du lægger en større ordre på flere gardiner til større vinduespartier.

Vejledning i valget af panelgardiner

Panelgardiner giver mange muligheder for at kombinere farver, mønstre, forskellige panelbredder og mere eller mindre transparente stoffer. Vores forhandlere står gerne til rådighed, hvis du ønsker rådgivning i, hvordan du bedst kan sammensætte dit panelgardin, så det passer til dit hjem, dine møbler og farvetonerne i din bolig.

Vil du vide mere om lysindfald, kvalitet, farver og indretning, og ønsker du at bestille panelgardiner, så kontakt din nærmeste forhandler af Faber gardiner, som du finder her. Her kan du få et prisoverslag, købe dine gardiner eller bestille et besøg med rådgivning hjemme hos dig selv.