Mørklægningsgardiner

af højeste dansk kvalitet til dit hjem

Mørklægningsgardiner du kan stole på!

Mørklægning kan være et behov i soveværelset, børnværelset, kontoret og mange andre steder. Derfor kan mange af Fabers produkter monteres med mørklægningseffekt.
Fælles for alle mørklægningsmodeller er, at de er sammentænkt med gardinets helhed, så gardinets færdige udtryk ikke bliver tungt og mørkt. Det behøver ikke nødvendigvis at være mørke farver for at holde solens stråler ude.
Faber tilbyder derfor mørklægning i et væld af farver og mønstre.
I nogle tilfælde er mørklægningseffekten en mulighed,der kan vælges til og fra. I andre tilfælde er mørklægningseffekten integreret i tekstilet. Ønskes en optimal mørklægningseffekt skal gardinet monteres med sidelister.

Faber er en af Danmarks førende producenter af mørklægningsgardiner til de danske hjem og virksomheder. Se vores sortiment af mørklægningsgardiner og vælg mellem et utal af moderigtige farver og mønstre. Find dit favorit gardin til mørklægning og bestil det hjem fra din lokale forhandler.

Mørklægningsgardiner med kassette

Ønsker du et rullegardin med mørklægningseffekt? Så kan du vælge et rullegardin med mørklægning monteret i en kassette med sidelister, der minimerer muligheden for, at der kan slippe lys forbi dit gardin. Vælg mellem flere farver på kassetten, der enten matcher dine mørklægningsgardiner eller står i en nytænkende kontrast.

Se her hvor effektivt det er

Skræddersyet mørklægningsgardin

Faber skræddersyer gardiner med mørklægning; vælg bl.a. rullegardiner, lamelgardiner, plisségardiner og Duette® med mørklægningseffekt.

Hvilken stil er du til? Find eksempelvis et Faber mørklægningsgardin med et diskret og maskulint grafisk mønster. Uanset din stil finder du nemt et mørklægningsgardin fra Faber, som matcher din indretning. 

Mere om Faber

Faber har eksisteret siden år 1900 og har gennem årene begejstret det danske marked med mørklægningsgardiner, lette og luftige gardiner samt persienner og markiser i bedste kvalitet. Derfor er vi i dag Danmarks førende producent af gardiner med en lang række forhandlere over hele landet.

Find din lokale butik og glæd dig over den høje kvalitet, du oplever, når du vælger mørklægningsgardiner fra Faber. Gå ikke på kompromis med kvaliteten – få et gardin, der lever op til dine forventninger og dækker dine behov for mørklægning.

Klik her, og få besøg af en forhandler

Mørklægningsgardin til børneværelset

Hos Faber producerer vi en børnekollektion af gardiner med og uden mørklægningseffekt. Vælg eksempelvis et lyserødt mørklægningsgardin med stjerner eller blomster, gardiner med festlige vimpeltryk eller masser af køretøjer. Eller gå efter et rullegardin med mørklægningseffekt og et dyreprint i gardinets bund for et mere dæmpet og elegant look.

Uanset om du indretter med pasteller, fest og farver eller rolige nuancer, så har vi mørklægningsgardiner, der er specielt designede til de mindste. Kombiner eventuelt mørklægningsgardinet med et mere transparent gardin, så du samtidig kan skærme lidt for de skarpeste solstråler uden at lukke alt lyset ude.

Udsigt til drømme!

Sluk for lyset! - Når DU har brug for det.
 
Solen er titter frem og det er fantastisk, BARE ikke lige når du skal sove! Derfor er det med det rigtige valg af gardin DIG som bestemmer, hvornår natten starter!
 

Mørklægning fås bl.a. i følgende farver og mønstre

Se vores store udvalg af mørklægnings farver hos din Faber forhandler og lad Faber eksperten hjælpe med at finde den perfekte løsning til dig.