Mørklægningsgardiner

af højeste kvalitet til dit hjem

moerklaegning
moerklaegning
moerklaegning
moerklaegning
moerklaegning


Faber er en af Danmarks førende producenter af mørklægningsgardiner til de danske hjem og virksomheder. Se vores sortiment af mørklægningsgardiner og vælg mellem et utal af moderigtige farver og mønstre. Find dit favorit gardin til mørklægning og bestil det hjem fra din lokale forhandler.

Skræddersyet mørklægningsgardin

Faber skræddersyer gardiner med mørklægning; vælg bl.a. rullegardiner, lamelgardiner, plisségardiner og Duette® med mørklægningseffekt.

Hvilken stil er du til? Find eksempelvis et Faber mørklægningsgardin med et diskret og maskulint grafisk cirkelmønster på en mørkegrå bund. Uanset din stil finder du nemt et mørklægningsgardin fra Faber, som matcher din indretning. Se vores udvalg her på siden, eller kontakt en forhandler nær dig for mere information og et godt tilbud på gardiner i topkvalitet.

Mørklægningsgardiner med kassette

Ønsker du total mørklægning uden sprækker af lys i siden af gardinet? Så kan du vælge et rullegardin med mørklægning monteret i en kassette med sidelister, der minimerer muligheden for, at der kan slippe lys forbi dit gardin. Vælg mellem flere farver på kassetten, der enten matcher dine mørklægningsgardiner eller står i en nytænkende kontrast.

Se her hvor effektivt det er

Nyt mørklægningsgardin til børneværelset

Hos Faber producerer vi en børnekollektion af gardiner med og uden mørklægningseffekt. Vælg eksempelvis et lyserødt mørklægningsgardin med stjerner eller blomster, gardiner med festlige vimpeltryk eller masser af køretøjer. Eller gå efter et rullegardin med mørklægningseffekt og et dyreprint i gardinets bund for et mere dæmpet og elegant look.

Uanset om du indretter med pasteller, fest og farver eller rolige nuancer, så har vi mørklægningsgardiner, der er specielt designede til de mindste. Kombiner eventuelt mørklægningsgardinet med et mere transparent gardin, så du samtidig kan skærme lidt for de skarpeste solstråler uden at lukke alt lyset ude.

Mere om Faber

Faber har eksisteret siden år 1900 og har gennem årene begejstret det danske marked med mørklægningsgardiner, lette og luftige gardiner samt persienner og markiser i bedste kvalitet. Derfor er vi i dag Danmarks førende producent af gardiner med en lang række forhandlere over hele landet.

Find din lokale butik og glæd dig over den høje kvalitet, du oplever, når du vælger mørklægningsgardiner fra Faber. Gå ikke på kompromis med kvaliteten – få et gardin, der lever op til dine forventninger og dækker dine behov for mørklægning.


{{title}}

{{options.labelContent}}

Find nærmeste gardinforhandler

Faber forhandles over hele landet...