Lamelgardiner

Lamelgardiner som er skræddersyet i dansk kvalitet

Styr på de store vinduer

Faber lamelgardiner er en ideel og moderne løsning i hjem, på kontorer og i butikslokaler med store vinduespartier. Du kan også vælge lameller til dine mindre vinduer. Uanset størrelsen får du en gardintype med yderst fleksibel justering af lys og indkig, når du vælger lamelgardiner fra vores danske virksomhed.

Vi er en af Danmarks førende producenter af lamelgardiner, og vi har et stort sortiment, der giver dig mulighed for at vælge mellem nøddebrune lameller, koksgrå eller lyse farver, samt mellem brede og smalle lameller, alt efter hvad der matcher til din indretning.

Lamelgardin med det rette udtryk

Lamelgardiner er blevet mere og mere populære, og i dag kan du finde et væld af kollektioner, der ejer hvert sit udtryk. Find det lamelgardin, der matcher rum og omgivelser – så kan du nyde en indretning, der tilgodeser selv de små detaljer.

Lamelgardiner fra Faber giver et flot designmæssigt udtryk samtidig med en fleksibel solafskærmning blot ved at dreje lamellerne. Ønsker du at lade lyset slippe ind uden at blive blændet af solen, så er det muligt med lamelgardiner.

Ved Faber lamelgardiner er det muligt at mixe med forskellige farver, for at give gardinet kontrast. Ønskes et mere eksklusivt look, kan der vælges metalkæder som betjening og bundkæde. 

Luksuriøse lamelgardiner

Faber skræddersyer gardiner i høj kvalitet, som vi kan stå inde for, og som gør os til en af Danmarks førende producenter. Den høje kvalitet giver sig blandt andet til udtryk i den nemme styring af dit lamelgardin, den lydsvage betjening og det smukke danske design af farverne. Vælg eksempelvis vores koksgrå for et maskulint udtryk eller en smuk nøddebrun til dig, der foretrækker naturmaterialer og ønsker et gardin, der kan matche en indretning i eksempelvis træ og uld.

Vælg dit lamelgardin fra Faber og få unikke løsninger på solafskærmning, hvor du kan justere lysindfaldet netop som du vil have det.

Lamelgardin i flere størrelser

Faber gardiner bliver leveret og skræddersyet på mål. Vælg mellem lameller i bredderne 63 mm, 89 mm, 127 mm eller 250 mm, alt efter hvilken stil der passer bedst til dine behov.


Find inspiration her på hjemmesiden eller kontakt din lokale Faber forhandler. Søger du et gardin i specifikke farvetoner, kan de nemt rådgive dig til det rette valg.

Kontakt din nærmeste forhandler i dag og kom nemt i gang med at vælge og montere dit nye lamelgardin. Din Faber forhandler hjælper dig godt på vej.

Klik her, og få besøg af en forhandler

Skab stilen - med klassiske Faber lamelgardiner!

Lamelgardiner er en ideel løsning til større vinduespartier, skrå vinduer eller buede karnapper.
Faber lamelgardiner fås i mange varianter, så der er mulighed for at bruge gardinet som et neutralt redskab, eller et aktivt interiør element i rummet.
 

Skab noget unikt - resultatet er det hele værd!

Anderledes Vinkel?!
Lad Fabers skræddersyede lamelgardiner blive en del af den perfekte løsning.
Indret specielle vinduespartier med Faber gardiner og udnyt hver en millimeter og få det mest unikke look.

Lamelgardiner fås bl.a. i følgende farver og mønstre

Se vores store udvalg af lamelgardins farver hos din Faber forhandler og lad Faber eksperten hjælpe med at finde den perfekte løsning til dig.