Duette® gardiner

Skræddersyet Duette ® i følgende stoffer

Med Duette ® plissegardiner får du en gardinløsning, der forbedrer indeklimaet i dit hjem, giver besparelser på din varmeregning og nedsætter dit CO2-forbrug. Alt sammen kombineret med et stilfuldt design, der harmonerer godt med den nordiske indretningsstil.

Stofkollektionen til vores Duette® plissegardin indeholder såvel klassiske farver som mere iøjnefaldende trendfarver. Samtidig er gardinet ideelt til alle vinduestyper, uanset om du har særligt høje eller brede vinduer,  vinduer med spids eller andre skæve vinkler.


Duette® plissegardiner er det energirigtige valg til dine vinduer. Bestil dem direkte hos din gardinforhandler.

Skræddersyet Duette ® gardin

Duette® plissegardiner er et gardin fuld af muligheder. Uanset dit vindues form og placering kan din forhandler hjælpe med at finde netop de gardiner, der passer perfekt til dit behov og din smag i indretning.

Har du ovenlysvinduer, trekantede vinduer eller skråvinduer. Eller måske behov for mørklægningseffekt? Med vores skræddersyede Duette® plissegardiner finder du nemt en løsning på dine ønsker.

Hvad er Duette® gardiner?

Vinduerne i vores hjem er den største kilde til boligens varmetab. Med Duette® plissegardiner kan du effektivt holde på varmen. Duette® plissegardin er sat sammen af to lag, der har en isolerende luftlomme mellem lagene. Ydersiden af gardinet afviser kulden, mens gardinets inderside holder på varmen.

Dit Duette ® plissegardin holder varmen om vinteren og beskytter også mod træk. Tests udført af laboratoriet Fraunhofer IBP i Tyskland viser, at Duette ® plissegardiner kan reducere varmetabet fra dine vinduer med helt op til 46 procent, hvilket giver en mærkbar besparelse på din varmeregning.

Om sommeren giver gardinerne mulighed for at skærme for sol og varme og holde rummene kølige. Gardinet holder således op til 78 procent af solvarmen ude i sommermånederne og efterlader rummene svale og behagelige. Dermed er Duette® plissegardiner den ideelle kombination, når du ønsker smukke gardiner med funktionelle fordele.

Gardinet er både rart om vinteren, hvor du har lettere ved at varme rummene op, og i foråret og efteråret, hvor temperaturen kan svinge meget. Dit Duette ® plissegardin er med til at sikre en jævn temperatur, hvilket er godt for indeklimaet, da radiatorerne ellers kan danne fugt, når de arbejder ujævnt.

Med Duette ® plissegardiner får du altså behagelige lune rum om vinteren, kølige rum om sommeren og en jævn temperatur i overgangsperioderne.

Bestil Duette ® gardiner hos din Faber forhandler

Få hjælp fra din lokale Faber forhandler, der identificerer dine behov og finder et Duette® plissegardin, der passer til din stil og dine ønskede funktioner. Se vores udvalg her på siden og besøg din nærmeste Faber forhandler i dag.